Gå på loppis!

Hej på er alla! Jag hoppas att ni mår bra. Idag så ville jag dela med mig av någonting som jag tycker känns jätteroligt att kunna dela med mig av och det handlar ju nämligen om det här med att gå på loppis. Under den senaste tiden så har det nämligen varit rätt så många av er läsare från Grums, Säffle och Åmål med omnejd som har hört av er angående detta då jag nämnt ett par gånger här på bloggen att jag själv ofta går på loppis och finner riktigt härliga fynd.

Många av er har alltså lite mer specifikt frågat mig vart jag tycker att man ska vända sig ifall man är på jakt efter en roligt loppis och den som jag varmt kan rekommendera till er alla heter inget annat än Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Det är nämligen så att det är till just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa som jag själv alltid väljer att vända mig när jag vill gå på loppis och kunna vara säker på att man finner någonting roligt och intressant. Det lyckas i varje fall jag göra varje gång jag går till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och dessutom så är de oerhört trevliga! I vilket fall som helst, så hoppas jag nu på att få kunna uppmärksamma denna trevliga loppis och dessutom att ni alla som har uttryckt ett intresse för detta kommer att kunna finna det som ni söker. Ifall ni vill läsa på lite mer om dem och vad de erbjuder, så tycker jag även absolut att ni ska kika vidare på den länk som jag tänker bifoga här i inlägget någonstans, så finner ni ju mer information och kontaktuppgifter med mera. Ha det nu så bra i veckan, allesammans, så hörs vi snart igen!