Badrumsrenoveringen vi skjutit på att göra i flera års tid

Vi visste väl egentligen redan att det skulle behöva göras en badrumsrenovering här hemma när vi flyttade in. Dock så har vi skjutit upp att göra det under flera års tid nu, vilket kanske inte är så konstigt egentligen. Jag menar, det är en stor renovering som kostar och det vill till att man vet precis hur man vill ha det och att man även har pengarna för det. Så under de här åren så har vi sparat så att vi ska ha lite extra. Nästa steg nu blir att helt enkelt ta kontakt med de på VVS Akuten Södertörn AB och boka in tid för att deras hantverkare ska komma hit och hjälpa oss. Tror att det kan blir riktigt bra.

Vet dock med säkerhet att det verkligen är någonting som kommer att ta lång tid och att det är någonting som får en att bli ganska lidande. Dock så kanske det inte är så farligt eftersom det förhoppningsvis kommer att bli riktigt bra när det är klart. Och sen så höjer det ju värdet på bostaden avsevärt också, vilket gör det värt, utifall att vi om några år skulle vilja flytta någon annanstans och sälja fastigheten då istället. Men som det ser ut nu så tror jag faktiskt att jag föredrar att bara göra badrumsrenoveringen, eller få VVS Akuten Södertörn Abs hjälp med renoveringen, för att trivas bättre här hemma och med badrummet. Så att det blir lite modernare och fräschare. Sen vet man aldrig om det är något som man trivs med helt eller inte men jag tror faktiskt att jag kan vara ganska nöjd med hur det ser ut för tillfället.

Förhoppningsvis så kommer jag att kunna få lite extra förhoppningar kring det hela och så kanske det blir som jag vill ha det. Eller inte, men ja VVS Akuten Södertörn AB och deras hantverkare ska få komma hit i alla fall och så planerar vi och så tar vi badrumsrenoveringen därifrån sen.