Zaxins Entreprenad AB

Har ni hört talats om Zaxins Entreprenad? De är en firma som jobbar med bland annat plattläggning i Örebro, och jag har fått hjälp av dem med att sätta upp en mur mellan min trädgård och vägen som går utanför. Jag ville göra detta eftersom det bara var gräs ut mot vägen.

Anledningen till att jag ville ha en mur mot vägen från min trädgård är för att jag tycker att det är estetiskt fint med en liten mur och samtidigt känns det som en avgränsning från bilar och det känns säkert. Jag har tänkt på att göra detta ett bra tag, men jag har inte gjort det eftersom jag inte hade hittat ett företag som jag kunde lita på. Men nu har jag hittat Zaxins Entreprenad och jag kan inte säga något mer än att det var ett av de bästa valen i mitt liv att anlita dem. De jobbar som sagt med plattläggning i Örebro och när de satte min mur så blev det en sådan stor skillnad från innan. Jag var så lycklig när den var klar, och det är jag fortfarande. Det känns som att huset och trädgården smälter in i varandra och det ser bara allmänt lyxigt ut. Så om ni letar efter ett företag som jobbar med plattläggning i Örebro med närliggande områden så tycker jag att ni ska höra av er till Zaxins Entreprenad. Det var nog allt för idag, så jag kommer runda av detta inlägg nu. Ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg på fredag, kram.